dilluns, 11 d’abril del 2011

El(s) gran(s) dia(es) de Girona

El Gran Dia de Girona és el títol d’un quadre de Martí Alsina, és aplicable a tota una setmana, la del 7 al 15 de maig, una setmana amb dos caps de setmana, la de Girona Temps de Flors.

Article sobre el quadre de Martí Alsina.

Girona es prepara per rebre milers de visitants que ompliran els carrers de la ciutat, visitant patis i jardins, mostres florals i exposicions. Els treballs de preparació de la ciutat ja han començat, com quan a casa esperem la visita d’algú important: ho endrecem i netegem tot, posem les millors gales, i ho decorem tot amb cura.

Tanmateix, els visitants hauran de menjar per recuperar forces i seguir la visita, i els restaurants de la ciutat ja comencen a publicitar els menús especials que amb motiu d’aquest esdeveniment els (i ens) oferiran. Un bon complement a tot allò dels que s’ha gaudit trepitjant els indrets engalanats amb flors de la ciutat.

Enguany s’incorporen (cada any creix més) dos nous espais: el mirador dels Maristes i la plaça Catalunya. El primer, desconegut per molts gironins, serà una sorpresa (agradable sens dubte); el segon, un repte per a qui en tingui cura de decorar-lo: un espai tant conegut i trepitjat, que s’incorpori a la ruta de les flors requereix imaginació i creativitat.

Per a qui no coneixi (si hi ha algú) què és Girona Temps de Flors, uns tastets de les anteriors edicions:

Temps de Flors 2010

Temps de Flors 2009

Temps de Flors 2008

Temps de Flors 2007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada