diumenge, 24 de gener del 2010

750.000 visites

Aquesta és la xifra de visites que hem assolit a la web www.pedresdegirona.com i per celebrar-ho inaugurem una nova sub-web, Girona al plat, dedicada temàticament a la gastronomia: la cuina i la taula de Girona, amb els restaurants, els plats, les receptes, els ingredients, esdeveniments gastronòmics,... i el primer material que hi pengem és una col•lecció de suggeriment culinaris, que titulem “Dotze mesos, dotze menús”, en el que cada mes incorporarem un menú adient a l’estacionalitat, la disponibilitat dels ingredients, i la presentació i elaboració dels plats, amb descripcions i sobretot material gràfic que l’il•lustri.

L’hem iniciat amb un menú assignat al mes de gener que, si més no, esperem us obri la gana, i progressivament hi anirem migrant tot el material sobre temàtica gastronòmica que actualment és consultable a Pedres de Girona, formant així un cos monogràfic.

Aquest apunt volíem acabar-lo amb un gràcies a tots el visitants de “Pedres” per la xifra de visites assolida, però atesa la temàtica, sembla més adient acabar-lo amb un Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada